onsdag

Frukost: 2 ägg, räkor och majjo. Två klunkar te ;-)

Lunch: Tacogratäng från igår.

Mellanmål: Päron med vispgrädde.

Middag: Kycklingröra med sallad.

Känner mig: Trött. Nöjd. Glad! Lite hungrig, men det har nog blivit lite lite mat idag. Imorgon ska jag börja med en omelett så det blir superbra från början.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Vad roligt att du gått ner 1,6 kg första veckan med LCHF! Jag är precis i startgroparna och har just inlett min första vecka också. Jag har fortfarande i ryggmärgen att mättat fett är dåligt fett, och man är ju rätt "skadad" av de gängse kostråden. Vad var det som övertygade dig att testa LCHF? Jag instämmer i det du skrivit i tidigare inlägg om att man bara inte PALLAR att förklara sin kosthållning för alla. Hur kan det jag har på min tallrik helt plötsligt bli ALLAS angelägenhet?! Stå på dig, jag är glad för din skull att det går åt rätt håll!

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Vad roligt att du har hittat hit.
    Hur går det för dig?

    Fördelen med LCHF är ju den att man på en bjudning kan ta lite lite lite av pastan eller potatisen, men äta desto mer av det andra. Klurigt blir det dock om det serveras typ lasagne. :-)

    Hade en bekant här och vi skulle äta köttfärssås. Jag plockade fram grädde, men hon viktväktar och ville inte ha det. Snacka om skilda läger ;-)

    Nu ska jag kila in till dig och kika. *kram*

    SvaraRadera